SIERADEN

Helende eigenschappen van zilver, koper en goud

Zilver
 

Positief geladen zilverionen creëren een geleidend veld dat elektromagnetische straling weg van het lichaam reflecteert, wat de natuurlijke geleiding van het lichaam stimuleert en de bloedcirculatie, lichaamstemperatuurbalans en algemeen welzijn verbetert.

 

Zilver kan vechten tegen schadelijke infectie en ziekte.

Voor degenen die sceptisch zijn, bedenk dat onderzoekers van de Universiteit van Southampton hebben bewezen dat het dragen van een specifiek type zilveren ring sommige symptomen van artritis in de handen kan helpen verlichten. De voordelen zijn niet alleen het helpen verminderen van pijn, maar ook het voorkomen van hyperextensie in de vingergewrichten, wat veel voorkomt bij mensen die lijden aan reumatoïde artritis.

 

Velen hebben verbeteringen in energieniveaus en evenwicht in stemmingen gemeld na het dragen van zilver.

 

Zilver heeft een bewezen staat van dienst als een krachtig antimicrobieel middel dat infecties bestrijdt en helpt bij de preventie van verkoudheid en griep, wondgenezing en meer. Zilver helpt ook bij interne warmteregulatie en circulatie.

Koper
 

Kanaliseren en aarden van hogere trillingen, geleiden en versterken van steen-energieën.

 

Koper zorgt voor een harmonische verbinding tussen de fysieke en astrale lichamen en brengt de subtiele lichamen op één lijn. Het is met succes gebruikt om gedachten te versterken en door te geven. Er wordt gezegd dat het een “schenker” is van “goed”, wat de gebruiker voordelen oplevert. Er wordt ook gemeld dat het mensen "geluk" brengt, vooral bij het terugvorderen van eigendommen.

 

Koper kan elektrische impulsen geleiden en de energieoverdracht, van de genezer of van mineralen, naar het onderwerp van de genezing vergroten.

 

Koper kan lethargie, passiviteit, rusteloosheid, prikkelbaarheid en niet-acceptatie van zichzelf bestrijden. Het stimuleert initiatief, optimisme, diplomatie en onafhankelijkheid.

 

Koper activeert en opent de basis- en sacrale chakra's, bevordert en stabiliseert de energieën van intuïtie, seksualiteit, verlangen en vitaliteit - en leidt deze energieën naar het volgen van iemands pad van evolutie. Het stelt iemand in staat de belemmeringen te herkennen die op het pad van iemands ontwikkeling staan.

 

Koper kan worden gebruikt om de bloedstroom in het lichaam te stabiliseren en in evenwicht te brengen; helpen om de bloedsomloop te verbeteren indien nodig. Het kan worden gebruikt om wonden te reinigen en bacteriële infecties te bestrijden. Het is ook nuttig bij de behandeling van artritis, bursitis en reuma en om de stofwisselingsprocessen te stimuleren.

Goud
 

Goud heeft een activerend, reinigend effect en trekt welvaart en geluk aan.

 

Het verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra's en herstelt de balans op zowel fysiek als emotioneel niveau. Het werkt opbeurend en vermindert stress, depressieve gevoelens, zelfkritiek en een minderwaardigheidscomplex.

 

Fysiek heeft goud een positief effect op het zenuwstelsel, MS, spijsvertering, endocrien systeem, doorbloeding, hart en bloedvaten, reuma, artritis, artrose, longontsteking, verlamming, vruchtbaarheid, voortplantingsorganen, huidaandoeningen, tuberculose, oogproblemen , opname van vitamines en mineralen, skelet en ruggengraat, alvleesklier, nieren, autisme, dyslexie en epilepsie.