Huilbaby’s

Als een huilbaby wordt geboren, is er altijd sprake van een huilende bevalling. Dat wil zeggen dat het een traumatische ervaring voor het kind is geweest. Als er geen verandering komt na een dergelijk bevallingstrauma dan zal het kind op latere leeftijd nog steeds een sterke emotie kunnen vertonen.

Er zijn nieuwe-tijdbaby’s en nieuwe-tijdtrauma’s. Als er sprake is van een van beide, zal er geen andere mogelijkheid zijn dan dat er een beetje extra aandacht aan die bevalling wordt gegeven.

Vele kinderen zijn niet zonder trauma geboren en zijn door een moeder met een vrij grote verslaving ter wereld gebracht. Daarbij zijn wel verschillende manieren naar buiten gekomen om deze kinderen te helpen.


Mijn manier van werken is die van de energetische wereld. Dat is een mooie techniek want daar ondervinden de kinderen geen last van en de ouders krijgen direct weer rust in het gezin en/of thuisfront.


Als we ervan uit blijven gaan dat het wel vanzelf over gaat, zit er niets anders op dan ermee te leren leven tot het kind naar school toe gaat. Daar zullen dan emotionele klachten optreden, bijvoorbeeld een geringe ijver, weinig of geen concentratievermogen, een eigen wereld waar het niet zomaar vanaf kan wijken, enz. Bij veel van deze kinderen komen de meeste van deze klachten en/of gedragsstoornissen voor. Als er geen andere manier is dan de reguliere, zal dat altijd blijken uit de reactie van het kind en/of ouder.


Als er geen andere tekenen zijn dan de hierboven vermelde, zijn wij het erover eens dat er een nieuwe tijd kind is geboren met een hele gevoelige belevingswereld. Maar er zijn ook alternatieven voor deze kinderen zoals homeopathie en eventuele medicatie van reguliere wijze.

Er zijn nog steeds mensen die niet beseffen dat er een nieuw soort kind naar de wereld aan het komen is: veel gevoeliger en daarom ook vaak onrustiger als het geen aandacht krijgt en een alleenstaande versie van een nieuwe tijd moet/mag beleven.

Met de nieuwe tijd is het geen einde van de wereld, maar nieuwe technieken om heel veel mensen hun eigen negatieve karma uit te laten dragen zodat er geen kleine kinderen en andere familieleden aan zullen bezwijken omdat het nu eenmaal negatieve-karmadragers zijn.

Als mensen die deze kinderen al hebben ontvangen er geen erg in hebben dat hun kind een nieuwe-tijdbaby is, dan kunnen ze die situatie nu misschien herkennen en zich enigszins gesteund voelen. Mijn ervaring is dat hoe jonger het kind is, des te makkelijker het te helpen is mits één van de ouders eraan meehelpt en zelf ook een onrust in zich draagt. Meestal wordt daar het eerst naar gekeken. Wie meer informatie wenst over deze nieuwe techniek om huilbaby’s naar het gewone ritme van de aarde en/of het gezin te brengen, kan contact met mij opnemen


62 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Stel hier je vraag

Vraag en antwoord