Lichtwerker! Weet wie je Gids is!

Bijgewerkt op: 13 sep. 2020

Voor je als cliënt hulp zoekt is het belangrijk als je weet naar wie je gaat, voelt diegene betrouwbaar, empathisch, integer, etc. En zo is het ook net zo of nog wel belangrijker dat een Lichtwerker weet wie zijn Gidsen zijn. Want ook Gidsen zijn, lager dan de 7e Dimentie, niet zo zuiver als vele Lichtwerkers denken dat ze zijn.


Het komt nogal eens voor dat bijvoorbeeld door Gidsen uit de 5e Dimentie Energetisch implantaten ingezet worden, meestal zonder goedkeuring van de mens zelf, zulk machtsvertoon wat je tot slaafgemaakte maakt, want deze Dimentie maakt veel gebruik van macht en is ongeoorloofd.


Ook zelf had ik zo een implantaat in mijn rug waardoor ik zelfs een beetje krom liep. Gelukkig konden We dit verwijderen na veel tegenwerking van een Gids uit de 5e Dimentie en een Aards persoon van hier. Ook deze implantaat was zonder mijn goedkeuring ooit in mij gezet met een afgesproken belofte dat ik na mijn overgang hier op aarde ik daar Koning zou zijn. Wat ik helemaal niet ben en wil zijn als Kosmisch man van Jeshua.


Zelf leef ik ook alleen met mijn Grootmeester Jeshua, heb al lang geleden afscheid genomen van Pleiaadse energie en ook mijn Venusgidsen heb ik bedankt voor al hun voormalige hulp. Het is heel fijn en dankbaar dat Mijn Jeshua, in zuiverheid en licht, Hij mijn enige kapitein is en ik alleen Hem dien.


Mocht jezelf een Lichtwerker zijn en willen weten wie jouw Gidsen zijn. En/of het liefst ook met een Gids uit de 7e Dimentie willen en mogen Helen. Dan kunnen We kijken welke Gids er het beste bij u past en deze Gids met u samen laten zijn en zo het Helersschap en/of Mediumkwaliteiten het beste tot hun Geboorterecht mogen komen.

233 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven