Sieraden - Handgemaakt, Gecodeerd & Geactiveerd door Joshua

Bijgewerkt op: 25 mei 2020

Er mag een nieuwe lijn voor Sieraden neergezet worden heb ik van mijn Gidsen doorgekregen. Hieronder vertel ik hoe ik deze samen met mijn Gids Joshua zal creëren.


Het Creatie proces


Zelf ga ik in Ceremonie met het Kristal, in stilte met mijn gedachten op nul verteld Joshua (mijn Gids - de nieuwe energie van Jezus de Christus) wat het kristal voor eigenschappen heeft en wat de werking zal zijn voor de drager ervan en of het kristal in zilver- of gouddraad gewikkeld moet worden en hoe de vorm geometrisch het beste om het kristal heen moet.


Joshua zal het kristal reinigen zodat elke cel van het kristal naar zijn eigen waarde terugkeert, zo is het zuiver, met positieve energie geladen en worden er coderingen in geplaatst met hoge energieën van deze planeet of verder uit het universum waar Joshua naartoe zal Reizen.


Van mijn Grote Gids ontvang ik voortdurend nieuwe energieën en updates, aangezien de vibratie van de aarde snel toeneemt. Zelfs als je je sieraad draagt, zal ik ze blijven updaten met nieuwe codes voor als de drager dat wilt. Om terug te keren naar het leven vanuit het Hart, zoals we oorspronkelijk zijn geschapen. Dat u zich zult herinneren wie u bent. En met dat Weten, weten waarom je hier bent, met grote vreugde, gemak en genade in dienst door te doen waar je van houdt.


Het Kristal wordt geactiveerd zodat het uit haar slaapstand gehaald word en de coderingen voluit hun werk kunnen doen.


Ook wordt het kristal Gezegend door Joshua met Christusenergie en je zo zal helpen herinneren en je opnieuw verbinden met je Oorspronkelijke Zelf, de Goddelijke Blauwdruk van de Ziel, je Lichtessentie vanuit de Bron. Bevrijd van gehechtheden om in je kracht en waarheid te staan. Om van binnenuit geleid te worden en meer duidelijkheid te geven op elk gebied van je leven. Elk van hen is gecodeerd met energieën die voor jou persoonlijk nodig zijn.


Ga naar de pagina Sieraden om te zien welk sieraad er voor u bij zit en neem met mij contact op voor verdere informatie.


151 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven