top of page

Algemene voorwaarden van Energetisch Centrum Daniël die van toepassing zijn voor gemaakte afspraken in de praktijk of online

Bij annulering (dus ook het verzetten) van een afspraak door de cliënt minimaal 48 uur voor de begintijd van de afspraak worden afgezegd, anders zal het het consult 100% in rekening worden gebracht. Dit geld voor een gemaakte afspraak in de praktijk, een online consult, een leefruimte schoningen en een consult voor het samenstellen van een Escentie blend.

Algemene voorwaarden van Energetisch Centrum Daniël die van toepassing zijn op uw aankoop van deze escentie pafum(s).

Leveringstijd (samengevat):
van Escentieparfum: binnen 5 werkdagen
van maatwerkparfum: ten minste 10 werkdagen maximaal 15 werkdagen
van workshop(deelname): in overleg

Leveringskosten in Nederland (samengevat):
van brievenbuspost: 4,00 euro
van pakketpost: 7,00 euro
Leveringskosten in België en Duitsland (samengevat):
van brievenbuspost: 11,00 euro
van pakketpost:  13,00 euro

Klachtafhandeling (samengevat):
per e-mail goed beschreven bij Energetisch Centrum Daniël in te dienen binnen 2 werkdagen na ontvangst van de bestelling

Betaling (samengevat):
voor parfum:  i deal
, master cash, sofort banking, sepa, onder rembours met 50% over totaalkosten.
voor workshop: i deal
, master cash, sofort banking, sepa, op rekening of contant aan het begin van de workshop.

Terugzending met geldbehoud: Niet voor maatwerk van toepassing. Voor Escentieparfum alleen dat wat Energetisch Centrum Daniël accepteert als opnieuw verkoopbaar na ontvangst van de terugzending van het bestelde product.
Annulering: Onder voorwaarden als u snel bent. 

Algemene voorwaarden Energetisch Centrum Daniël
Hieronder een overzicht van mijn werkwijze. Ik ga er graag vanuit dat uiteindelijk de levering naar tevredenheid is. Als dat niet het geval is neem dan contact met mij op zodat we samen een oplossing kunnen zoeken.

Levering & Verzending
6th sense perfume lab probeert alle producten zo snel mogelijk te leveren. U mag er van uitgaan dat ik uw bestelling binnen 2 werkdagen ter bezorging bij een postagentschap aanbied zodat deze daarna binnen 2 dagen bij u thuis wordt bezorgd. Als het product niet op voorraad is, duurt het doorgaans 1 a 2 werkdagen voordat uw bestelling wordt geleverd. Mocht de levering door omstandigheden langer gaan duren, dan laat ik dat natuurlijk zo snel mogelijk weten.
Parfum maatwerk heeft een langere leveringstijd omdat bovenop deze bezorgingsdagen nog een rijpingsperiode van tenminste 1 week in acht genomen dient te worden: in totaal heeft u rekening te houden met ten minste 2 werkweken en maximaal 3 weken.
Alle bestellingen worden via Post NL verstuurd. 
De verzendkosten voor pakketpost bedragen €7,00 per bestelling. Je ontvangt een Track & Trace code zodat je het pakket kunt volgen.

De verzendkosten voor brievenbuspost bedragen €4,00 per bestelling. Je ontvangt eveneens een Track & Trace code zodat je het brievenbuspakket kunt volgen.
De gevolgen van onjuiste adresopgaaf zijn voor rekening van de koper.


Bestelling & Betaling
Bestellingen kunnen via de webshop en/of via een e-mail worden doorgegeven. 
De prijzen in de webshop zijn vermeld in euro's inclusief BTW, exclusief verzendkosten en exclusief rembourskosten. U kunt voor de  parfumproducten op de volgende manieren betalen: Vooraf betalen via i Deal
, master cash, sofort banking, sepa, onder rembours met 50% vooruitbetaling over het totaal van de kosten aan bestelde producten, de verzendkosten, alsmede 10,= euro rembourskosten. Voor overige zaken zoals workshops, kan 
vooraf betaald worden met i Deal
, master cash, sofort banking, sepa, op rekening of contant aan het begin van de workshop.


Niet tevreden?
Als het gewenste artikel is geleverd, maar beschadigd of niet naar wens is, verneem ik dat graag onmiddellijk. Neemt u dan binnen 2 werkdagen contact met mij op. Dan komen we zeker samen tot een oplossing.

 

Retourneren
Indien een verstuiver niet werkt en u meldt dit, stuurt 6t sense perfume lab u een e-mail met instructies betreffende de verstuiver en/of retour zenden. Heeft u een andere reden voor retourneren dan zijn de retour- verzendkosten voor uw rekening.
Maatwerk kan niet geruild worden noch kan de koop ongedaan gemaakt worden; onder maatwerk wordt ook de menging van Escentieparfums (blend) verstaan. Wanneer van een zuivere Escentieparfum de verpakking beschadigd is of geopend is of dat het product al gebruikt is, dan kan dit product niet teruggenomen worden of ter omruiling geretourneerd worden.
Na ontvangst van een ongemengde Escentieparfum heeft u uitsluitend, behoudens de wettelijke uitzonderingen, recht op de wettelijke14 dagen om u te bedenken en de koop kosteloos ongedaan te maken door uw tijdig verzonden e-mail met de volgende tekst: "Aan Energetisch Centrum Daniël te Den Haag, Ik deel u hierbij mee dat ik na uw levering onze overeenkomst betreffende mijn aankoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst ..............herroep. Het betreft mijn bestelling op de datum ............... welke ik ontvangen heb op de datum .............. Afzender: ...................................(naam) ...........................................(adres)...........................(postcode) ..................................(plaats)....................(datum)", én mits het product niet uit de verpakking geweest is én het product in onbeschadigde toestand nog steeds verkoopbaar, ter beoordeling van Energetisch Centrum Daniël. binnen 14 dagen daarna ontvangen wordt.


Annulering
Uw beroep op annulering kunt u uitsluitend melden per e-mail met de volgende tekst: "Aan Energetisch Centrum Daniël te Den Haag, Ik deel u hierbij mee dat ik onze overeenkomst betreffende mijn aankoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst ..............herroep. Het betreft mijn bestelling op de datum ............... welke ik nog niet ontvangen heb. Ik stem hierbij tevens in met de verrekening van kosten van mijn annulering volgens de algemene voorwaarden van Energetisch Centrum Daniël zoals deze golden tijdens het aangaan van onze overeenkomst. Afzender: ...................................(naam) ...........................................(adres)...........................(postcode) ..................................(plaats)....................(datum)",
Betreffende maatwerk, daaronder begrepen het mengen van escentieparfums, zijn de bevindingen van Energetisch Centrum Daniël bindend: zolang geen grondstofkosten aangemaakt of gemengd zijn, kan maatwerk tegen een vergoeding van algemene kosten ad 10,- Euro geannuleerd worden. Na fabricage maar onverzonden maatwerk dat onverpakt is, kan geannuleerd worden tegen vergoeding van 80% van de betaalde prijs. Maatwerk in verpakking klaar om opgehaald, afgeleverd of verzonden te worden kan niet geannuleerd worden.


Vragen?
Graag, Ik beantwoord ze indien mogelijk en altijd zo snel als het kan. Heb ik geen antwoord op uw vraag ga ik voor u hiernaar opzoek.

bottom of page