top of page
FORM ATERTUMTI CODE

Thank you for confirmation!

ATER TUMTI CODE

De Ater Tumti Code; wat betekend; De hemel op Aarde is een code zo samengesteld dmv zichtbare en onzichtbare Heilige Geometrie / Broncodes voor onze nieuwe tijd. Wanneer je op de Ater Tumti Code gaat liggen wordt er direct, meestal ook voelbaar, een krachtplek geactiveerd die heling brengt. Dit lichtnetwerk / energetische intelligentie van de Ater Tumti Code is zo sterk dat je er ook commando's tegen kunt geven om specifieke heling daar waar nodig is in jou lichaam te geven.

Ook is er aan elke afzonderlijke Ater Tumti Code een Lyriaanse Grootmeester (Gids) gekoppeld om je te begeleiden in je heling.

Werking van de Ater Tumti Code

Wat er gebeurt wanneer je plaatst neemt op de Ater Tumti Code:

Je energetisch lichaam wordt uit het fysieke lichaam gehaald door een zeer krachtig portaal en in een helingskamer gelegd, in deze kamer gaan de geometrische patronen om je heen draaien waardoor het helingsveld wordt aangezet en alle heilige geometrie / broncodes van de Ater Tumti Code worden geactiveerd. In deze Ater Tumti Code waar het eenheidsbewustzijn in is opgeslagen zal dit vrijelijk door je heen stromen en je doen laten herinneren wie je bent. In het geïntegreerde Diament waar al veel kennis ligt opgeslagen wordt bij de heling geactiveerd. Er zullen continue nieuwe updates aan worden toegevoegd door Ons maar ook jijzelf kan ik alle zuiverheid hier nieuwe aan toevoegen. En omdat elke Ater Tumti Code is verbonden aan een algeheel bewustzijn wordt het veld ook keer op keer versterkt naar gelang er ook meer AT Codes beschikbaar in het veld werkzaam zijn. Ook heeft elke Ater Tumti Code zijn eigen Hoogontwikkelde Lyriaanse Gids waar je ook afzonderlijk mee kunt communiceren en die jou bijstaat in het helingsproces.

'oercode' - zelfs: aller-, aller-, ALLERfundamenteelst.

Waar te gebruiken?

En deze geavanceerde techniek is toepasbaar in elke praktijk ((niet-)regulier), woning, retraite of waar je ook naartoe reist, en door het handige formaat ook gemakkelijk overal naartoe mee te nemen.

KRACHTPLEKKEN
en
LEYLIJNEN

bd39a580bbe43103e3d76820149ec98f.jpg
island-7068505_1280
istockphoto-1256161246-1024x1024

Met mijn voorliefde voor krachtplekken en leylijnen reis ik hier met mijn reizen overal naartoe. Om voor de wereld en al het leven deze bijzondere plaatsen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen en daarna te upgraden voor onze nieuwe aarde. 

Als kind was ik al verwonderd van de energie in en om ons heen en deed mijn eerste lichtoperatie, überhaupt mijn eerste heling, op 15 jarige leeftijd en wist zo al vroeg in mijn jeugd wat mijn levenspad zou zijn. 

 

Als Energetisch lichtwerker heb ik een voorliefde voor krachtplekken, en naast mijn fulltime praktijk reis ik dan ook altijd op mijn reizen naar krachtplekken op onze Aarde. Om deze weer te herstellen naar hun oorspronkelijke zijn en deze daarna nog te upgraden naar een nog sterkere levensenergie voor de Aarde en al haar bewoners, al het leven op onze planeet tezamen met mijn Team van ....Joshua, Aardsengelen, Lyriaanse meesters, Draken en soms voegen daar nog andere Grootmeesters aan toe. Afgelopen wereldreis heb ik daar, op een krachtplek in Rennes-le-Chateax bij een Isis tempel waar de Rozenlijn door loopt ook mijn levenspartner gevonden met dezelfde voorliefde. Nu reien wij samen voor de Wereld.

Geef hier uw donatie

Lees meer...

bottom of page