top of page

HELINGEN

ENERGETISCHE SESSIE

Ieder mens heeft vier kanten om op te leven, al leeft men meestal niet op alle vier, omdat sommige gesloten kunnen zijn. Wanneer u op alle vier zou leven staat u in uw volle kracht. En hierom openen wij ieder zover mogelijk. 

De helingen die wij geven zijn kosmisch, wat wil zeggen dat mijn gidsen via mij de helingen doen via mijn ogen, mijn adem, een aanraking van mij of zij doen zelf het werk en zijn dan aanwezig in en rondom u, net wat geheeld dient te worden.

Met onze energetische therapie wordt direct, op een diep spiritueel, fysiek, genetisch en ziels niveau een blokkade/trauma weggehaald zodat het ook voelt dat je zware ballast niet meer met je mee draagt.

De engelen helingen die wij geven bestaan meestal uit twee sessies zodat de eerste sessie ook bekrachtigd wordt voor optimaal resultaat. 

Wat u zoal zou kunnen verwachten is:

- plaatsen van een engel bij u als gids;

- lijnen weg halen van mensen die energie van u nemen;

- lichtoperaties, zie mijn blog 'leven zonder hernia'; 

- aarden zodat u maximaal met de aarde verbonden wordt;

- trauma's direct uit uw lichaam halen;

- poorten sluiten naar andere dimensie's die u niet dienen;

- interactie met uw hogere zelf;

- entiteiten en demonen verwijderen;

- krachtvelden zetten voor uw eigen welbevinden;

- organen herstellen;

- chakra's optimaliseren;

- DNA-healing;

Dit zijn enkele voorbeelden en we doen nog veel meer om u in uw kracht te zetten.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

75€

HUIZEN EN PRAKTIJKEN SCHONEN

Door mijn Gidsen ben ik in de gelegenheid gesteld om van afstand naar uw huis en praktijk te kijken op het moment dat u daar toestemming voor geeft. De schoning zelf wordt ook op afstand gedaan nadat er contact is geweest en een kort gesprek over het hoe en wat.

Ook zijn er plekken in de tuin die open en gesloten kunnen worden omdat er een negatieve stroom naar u is toegebracht uit een negatieve gedachte en of jaloezie stuk, dit wordt ook geschoont.

De duur van de schoning is voor één à twee jaar, mocht er tijdens deze maanden toch iets naar uw woning gezet worden zorgt Michaël er voor dat het met een afstandsheling weer vrijgemaakt wordt. Zo bent u verzekert dat uw huis of praktijk voor deze periode beschermt is.

Zodat uw huis of praktijk weer vanaf de fundering tot aan de nok geschoond zal worden en ook van binnen alle poorten weer gesloten worden en alles tot in detail wordt geschoond. Hierna zal Michaël met ieders toestemming, iedere bewoner en eventuele huisdieren ook schonen van negatieve energie.

Ook voor uzelf is een schoning ook aan te raden, want mocht uzelf schoon zijn dan is het betreden van een schoon eigen huis of praktijk wenselijk omdat u zich anders alsnog bevuild.

Voelt u zich niet veilig in uw huis? 

150€

ATERTUMTI-CODE

....

In productie.....

KRISTALLIJNEN ACTIVATIE

Het Kristallijnen Veld komt uit de eerste tijd jij geïncarneerd was. Bij de afscheiding van de Bron, waarin jij als Kristallijnen Essentie, als Ziel hebt besloten om te gaan leven en ervaringen te gaan hebben in de dualiteit te gaan zijn. Die eerste tijd was een tijd van en verbonden zijn met de Bron, met het Veld en als steeds meer, elke incarnatie steeds meer incarneren, steeds meer in de dualiteit zijn en steeds meer karma opbouwen. Om hier weer naar terug te gaan zijn eerst Scrubsmassages nodig om je lichaam weer te zuiveren van blokkades die je door de levens heen gekregen hebt. Wanneer alle blokkades weg zijn komen er vanzelf de kristalwassing en de kristalactivatie erachteraan. Als afsluiting van de scrubs en de activaties volgt een bloemenheling om de creativiteitslijnen te activeren. Daarna ben je door je karma heen en zul je vrij zijn om te gaan, al zal er af en toe een doorstroming nodig kunnen zijn omdat er iets gebeurt in je leven waar je veel verdriet of pijn van hebt, en dat een blokkade in je lichaam vastzet. Mijn ervaring met heel veel cliënten is dat er eerst veel mag worden gescrubt. Pas als er geen blokkades meer omhoog komen, mag ik samen met mijn gidsen de kristalwassing doen en weer later de activatie, met als afsluiting de bloemenheling. Ik nodig de mensen uit om, als ze dit lezen en er een verbinding mee voelen, met mij contact op te nemen om te zien of dit ook werkelijk zo is. Als er nog blokkades zijn die op een andere manier verwijderd kunnen of zelfs moeten worden, kunnen we daar een afspraak voor maken.

 

Mijn tarieven worden door mijn gidsen bepaald. Zodra mensen mijn praktijk betreden, krijg ik een prijs door omdat er niemand hetzelfde kan dragen. Ik vind het niet belangrijk veel geld te verdienen maar wel dat er zo veel mogelijk mensen omgezet zullen worden en met de nieuwe schone energie en karmaloos de nieuwe wereld in kunnen gaan die na 2012 is aangebroken.

1,5 uur - 95€

BLOEMENHELING

De bloemenheling is een heel sterke creatieve lijnenactivatie. Als je zover bent om deze te ontvangen, zal dat een heel groot cadeau zijn. Mensen die al aan een creativiteit zijn begonnen, zullen hierdoor nog verder opengaan en kunnen er steeds beter naar kijken. Het is de bedoeling dat een dag of drie wordt ervaren dat de wereld een andere dimensie kan hebben en dat het een heel fijn gevoel is om in het hier en nu te kunnen zijn en te blijven. Als er een datum is geprikt om deze heling te doen en er is sprake van een verkoudheid of eventueel een griepje, zal ik de heling niet kunnen uitvoeren en zullen we een nieuwe afspraak moeten maken, want er mag geen ziekte of ergernis de heling verstoren. Dat wil niet zeggen dat je vrolijk en blij moet zijn, maar je moet wel gezond en zonder boosheid in je zijn op het moment dat de heling plaatsvindt. Deze heling duurt ongeveer anderhalf uur. Na de heling vieren we dat we vrij zijn en nuttigen we in alle rust een kopje thee of koffie om ons daarop te bezinnen. Als er dan nog vragen rijzen of er welt onverwachts iets op, kunnen we daar direct iets mee doen. Ook deze heling is door de Kosmos en mijn Gidsen aan mij doorgeven en zij bepalen de prijs. De normale prijs van de helingen – zowel de scrubs als kristal en bloemen – bedraagt €95, maar daar zal altijd van afgeweken worden wanneer mijn Gidsen lezen dat dit anders moet zijn. Als er een kleine heling over de wereld zal komen voor de mensheid, ben ik er zeker van dat we een nieuwe manier van leven zullen ervaren. Op mijn manier probeer ik dit al heel veel jaren. Ook mij lukt dat niet elke dag, maar als het weer eens mislukt, begin ik gewoon weer opnieuw. Wij blijven nou eenmaal aardse mensen en zullen altijd fouten begaan. Het belangrijke is dat we sorry durven zeggen en toe durven geven dat we die fouten maken.

1,5 uur - 95€

Huizen en Praktijken Schonen
Massage
Energetische sessie
Kristallijnen Activatie
Bloemenheling
Sjamanistische Heling
bottom of page