top of page

Leven zonder hernia

Bijgewerkt op: 14 dec. 2023

In deze blog vertel ik hoe je gemakkelijk van een hernia af kan komen. Een veel voorkomend probleem, en dat terwijl er meestal na twee behandelingen geheel pijnvrij geleefd kan worden.


Hoe we dit doen leg ik hieronder uit. Wij noemen het een licht-operatie, dit is geheel pijnloos en u kunt tijdens en direct na de behandeling lopen. Geen langdurige wachttijden, geen fysieke operaties en met de verfijning van mijn grote gids Aartsengel Rafaël die de operatie uitvoert.


Vaak komen cliënten mijn praktijk binnen met rugklachten, ook vaak gehoord te denken dat zij een hernia hebben, zoals zelfs bleek uit CT-scans e.d. Meestal zijn deze rugklachten al te verhelpen als wij uw lichaam energetisch reinigen. Wanneer wij dit doen kunt u letterlijk de vast zittende energie, die zorgt voor de pijn in uw rug, voelen wegstromen waarna er of helemaal geen pijn meer wordt ervaren of nog wel omdat er al te lang mee doorgelopen is en er wel degelijk een hernia is ontstaan. Na deze schoning kunnen we met de licht-operatie starten. Operatie? Wellicht klinkt dit misschien voor u beangstigend. Hoe het ervaren wordt is juist heel relaxed, pijnvrij en zonder langdurige revalidatie.


Wanneer we een licht-operatie uitvoeren zal u gevraagd worden op de behandelbank, uiteraard met al uw kleren aan, te gaan liggen. Hierna zal ik van een afstand uitleggen aan u wat er gaat gebeuren en ik zal u vertellen wat Aartsengel Rafaël doet. U zult een lokale energetische verdoving krijgen en dit zult u ook voelen als een echte regulieren pijnstiller.

Wanneer u dit voelt zal Aartsengel Rafaël aan beide kanten van de wervels waar de hernia is een energetisch plaatje zetten. Dit is voelbaar voor u, als u aangeeft of het goed voelt en wij dit ook vinden kunt u even gaan lopen om te kijken of de pijn al helemaal weg is of dat het toch nog iets anders gezet moet worden. Mocht dat laatste zo zijn passen we dit met hetzelfde gemak nog even aan tot u pijnvrij en zonder bijbehorende klachten kunt bewegen.


Net als na een regulieren hernia operatie zult u iets minder mobiel zijn omdat er twee wervels energetisch aan elkaar zitten, maar wel pijn vrij alles weer kunt doen.

Binnen een week komt u terug en kunnen we wanneer het nog steeds goed staat het definitief bekrachtigen. Wat inhoud dat we het vast zetten door breed te zetten.


Hierboven heb ik een veelvoorkomende licht-operatie beschreven, uiteraard doen wij nog veel meer, ook qua licht-operaties betreft.


Heeft u vragen ter verduidelijking of bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen. Neem dan gerust contact met mij op.


418 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Daniël Dudink
Daniël Dudink
Sep 08, 2020

Dankjewel voor je bericht Jochem. Het is zeker heel mooi wat er in deze Nieuwe Tijd allemaal kan voor Helingen.

Like

Jochem Mooibroek
Jochem Mooibroek
Sep 02, 2020

Wat fantastisch dat dit kan! Wat ik op je site gelezen heb is ook fantastisch!

Like
bottom of page