top of page

Alle engelen, al jouw wensen voor het nieuwe jaar!

Bijgewerkt op: 15 dec. 2023

Het is weer bijna zover! Want op 20 december om 12 uur in de nacht komen alle engelen op aarde, onze aarde. En als dit portaal zich opent in de nacht van 20 op 21 december doe ik altijd mijn ritueel om voor het aankomende jaar voor elke maand op te schrijven wat ik zou willen. Afgelopen jaar herinner ik mij nog dat toen ik op het strand aankwam om 12 uur s'nachts er een mega grote vallende ster recht voor mij door de lucht schoot. En wat een jaar is het weer geweest waarin alles wat ik wenste weer is uitgekomen, precies zo als ik het het jaar daarvoor had opgeschreven.


Op 20 december heb ik twaalf A4-tjes voor mij waarop ik voor het nieuwe jaar mijn wensen schrijf, voor elke maand afzonderlijk. Dus het 1ste A4-tje voor januari, de 2e voor februari en zo verder tot de 12e voor december. Dan schrijf ik voor elke maand op wat ik die maand voor mijzelf en mijn naaste en de Wereld wens. Zo schrijf ik dus wat ik voor elke maand afzonderlijk wens. Wat er voor zorgt dat sommige wensen terug kerend zijn voor elke maand, zoals bijvoorbeeld; ik voel mij gezond, mijn partner voelt zich gezond en andere zoals bijvoorbeeld een nieuwe auto je alleen op juni en juli schrijft omdat je er ook echt nog voor moet sparen of omdat je het ook alleen vanaf dan nodig hebt.


Nadat je alles hebt uitgeschrijven vouw je elke A4-tje afzonderlijk van elkaar een paar keer op. Even voor 12 uur snachts ga je naar buiten en heb je alle 12 de blaadjes opgevouwen in je handen zodat je om 12 uur s'nachts ze allemaal tegelijker tijd in de lucht gooit met de intentie dat je het hiermee aan Alle Engelen geeft zodat alles wat je in redelijkeid wens uitkomt. De blaadjes laat je daar liggen waar ze neerkomen. En zo is de ceremonie vervolmaakt.


Bij mij duurt het altijd wel even voor ik alles uitgeschreven heb en kan het lang duren ook omdat je meermaals hetzelfde opschrijft. Het is meer dan de moeite waard. Alleen het schrijven zelf al doet je ook beseffen wat je nou eigenlijk echt wilt voor jezelf. En de uiteindelijke uitwerking voor het nieuwe jaar zal magisch zijn.


Wij wensen jou en alle mensen op onze planeet en al haar dieren alvast een gelukkig, gezond, schuldvrij en liefdevol nieuw jaar toe.


.....en wens jij jezelf en jou geliefde dit ook, dan weet je wat je kan doen ;) enjoy


In liefde, van hart tot hart...


Daniël


345 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dagdromen...

Comments


bottom of page